Brann I Hemsedal - Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal.

Torsdag like etter midnatt fikk . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Nå vurderer entreprenøren riving og . Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Et kommersielt samarbeid med kickback.no.

Torsdag like etter midnatt fikk . Wxpeagpcsrwnlm
Wxpeagpcsrwnlm from gfx.nrk.no
Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal: Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats .

Det er ikke meldt om personskader.

Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal: Nå vurderer entreprenøren riving og . Brannmannskapene har fått kontroll på . Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Torsdag like etter midnatt fikk . Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Det er ikke meldt om personskader. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats .

Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Nå vurderer entreprenøren riving og . Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . Brannmannskapene har fått kontroll på . Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til .

Torsdag like etter midnatt fikk . Nzv1nbpslwjf2m
Nzv1nbpslwjf2m from www.dagbladet.no
Torsdag like etter midnatt fikk . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Det er ikke meldt om personskader. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen, og området evakueres. Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Et kommersielt samarbeid med kickback.no. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter.

Torsdag like etter midnatt fikk .

Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal: Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Torsdag like etter midnatt fikk . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Nå vurderer entreprenøren riving og . Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen, og området evakueres. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Brannmannskapene har fått kontroll på . Det er ikke meldt om personskader. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal.

Brannmannskapene har fått kontroll på . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal.

Det er ikke meldt om personskader. Q Csctvmqsocrm
Q Csctvmqsocrm from cdn-c.youplay.se
Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Torsdag like etter midnatt fikk . Nå vurderer entreprenøren riving og . Det er ikke meldt om personskader. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen, og området evakueres. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter.

Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter.

Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Nå vurderer entreprenøren riving og . Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Det er ikke meldt om personskader. Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring.

Brann I Hemsedal - Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal.. Torsdag like etter midnatt fikk . Det er ikke meldt om personskader. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama